Tømrerarbejde på høje bygninger

Eksperter i stormskader og forsikringssager

Tømrerarbejde i høj kvalitet

Skal du have udført tømrerarbejde på en høj bygning i forbindelse med tagreparation, vandskader i forbindelse med utæt tag, eller noget helt tredje? Måske er placeringen svært tilgængelig? Fortvivl ej, vi har løsningen til dig – Erhvervsklatring.

Det kan være vanskeligt at få udført professionelt tømrerarbejde på en høj bygning, uden at det koster en formue. Ofte skal der opstilles stillads eller anvendes lift for, at opgaven kan løses. Dette er ikke blot forbundet med en meget højere pris på selve opgaven, men skaber også støj- og skyggegener for beboelse eller kontormiljø.

Hos Industrial Climbing Solutions udfører vi tagreparation, og alle andre typer opgaver inden for tømrerarbejde i højden. Vi anvender klatreteknikken Rope Access, også kendt som arbejdsklatring. Dette gør os i stand til at udføre hvilken som helst opgave inden for tømrerarbejde, uden brugen af stillads eller lift. Vi er et hold af fagudlærte tømrere, som sætter en ære i vores arbejde. Derfor går vi heller aldrig på kompromis med kvalitet såvel som god service. Skal du have udført tagreparation, så tag os med på råd. Vi er eksperter i tagreparation.

Vi er eksperter i forsikringsskader, og sørger for en gnidningsfri proces, hvor du blot skal sende vores tilbud ind til dit forsikringsselskab – det har aldrig været nemmere.

Fordelene ved at vælge os

Med mange års erfaring inden for tømrerarbejde, og som IRATA certificerede erhvervsklatrere, udfører vi opgaver for diverse boligforeninger, boligselskaber og andre erhvervsdrivende. Fordelene ved at vælge os til at stå for opgaven er mange. Vi er veluddannede, effektive, kvalitetsbevidste og har mange års erfaring. Derudover kan du spare en stor mængde penge ved at vælge os.

Vi udfører en stor palette af opgaver inden for tømrerarbejde, og har stor erfaring med:

  • Tagreparation

  • Stormskader

  • Forsikringssager

  • Vandskader

  • Utætheder

  • Reparation af tagpap

  • Rådskader i træ

Er ovenstående ikke det, som du står og søger, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi udfører stort set alle tømreropgaver i højden. Hertil udfører vi også rensning af tagrender såvel som renovering af tagrender. Skal du bruge hjælp til Facadebeklædning, Fugearbejde eller Reparation af skorsten, så kan vi også udføre dette.

Montering af skilte

Kontakt os for tømrerarbejde i højden

Uanset om du skal have udført tagreparation, tagblikarbejde eller noget helt tredje, så står vi klar til at hjælpe dig – Og spare dig for en mindre formue.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi kan kontaktes på telefon: 20 68 38 29 eller på email: info@klatrearbejde.dk. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.