Reparation af tag

Skal du have repareret dit tag?

Effektiv reparation af tag

Har du brug for en akut reparation af tag, måske i forbindelse med en stormskade, eller trænger taget blot til en overhaling? Hos Industrial Climbing Solutions er vi specialister i reparation af tag på høje bygninger. Vi er et firma, bestående af dygtige medarbejdere, der alle er eksperter i erhvervsklatring, hvilket gør os i stand til at tilbyde unikke og effektive løsninger, når du har en reparation, du skal have udført.

Vi har de rette kompetencer og det rigtige udstyr, som kræves, for at udføre enhver tagreparation i højden. Som IRATA-certificerede erhvervsklatrere garanterer vi sikkerhed og kvalitet i vores arbejde, og vi sætter altid en ære i at levere kvalitetsresultater til vores kunder. Udover reparation af tag, er vi også behjælpelige med opgaver inden for reparation af skorsten, facadebeklædning, fugearbejde, faldsikring og meget andet.

Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker hjælp til din opgave.

Hurtige og omkostningseffektive reparationer

Traditionelle metoder til reparation af tag er ofte både dyre og forstyrrende. Anvendelsen af stilladser eller lifte er ikke kun en omkostningstung affære, men vil ofte også være tidskrævende, skabe uønsket støj og skygge. Med vores teknikker inden for Rope Access, eliminerer vi disse udfordringer fra ligningen. Arbejde udført fra reb og seler er din garanti for reduceret tidsforbrug på opgaven, såvel som de samlede omkostninger.

Vi sidder altid klar til at rådgive dig, og svare på eventuelle spørgsmål du måtte have. Vi tager gerne en samtale med dig, hvor vi fastlægger dine ønsker og behov – sammen lægger vi en plan for reparationen af dit tag.

Arbejde i højden

Få et uforpligtende tilbud

Hos Industrial Climbing Solutions er vi specialister i reparation af tag. Tag kontakt til os allerede nu, så kommer vi med et uforpligtende tilbud på din opgave, og giver dig en skarp pris på opgaven. Vi kan kontaktes på telefon 20 68 38 29 eller på vores e-mail info@klatrearbejde.dk.