Konsulentarbejde

Få professionel rådgivning omkring systemer til Rope Access

Hos Industrial Climbing Solutions tilbyder vi ekspertbaseret rådgivning og konsulentarbejde inden for design og implementering af Rope Access systemer. Som erfarne konsulenter har vi den nødvendige viden og de rette kompetencer til at guide arkitekter, ingeniører og projektledere gennem byggeriet ved at vælge og dimensionere de mest effektive Rope Access løsninger, der tilpasses specifikke krav for design og anvendelsesmetoder på bygningen.

Vi sparrer og rådgiver om alt fra ankerboltes placering, designs, valg af adgangsmetoder og meget mere for at sikre, at I ender med den mest optimale løsning fra starten, der ikke alene sparer jer penge, men også understøtter en sikker og funktionel bygningsvedligeholdelse i fremtiden.

Med en konsulent inddraget i byggeriet fra start sikrer I, at systemerne ikke skal eftermonteres, når bygherrer efterspørger en permanent løsning til eksempelvis facaderenovering, vinduespolering med mere.

Proaktiv planlægning med erfarne konsulenter

Vores konsulentarbejde fokuserer på proaktiv planlægning, der har til formål at lette processen for jer. Vi deltager i den helt tidlige fase af jeres byggeprojekt for at sikre, at løsningerne indtænkes som en integreret del af bygningen. Tilgangen til proaktiv planlægning sikrer, at vedligeholdelse og servicering kan udføres effektivt og med en økonomisk tankegang for øje gennem bygningens levetid.

Skræddersyede løsninger, der ikke kan ses

Vores løsninger er skræddersyet og designet til at blive integreret i bygningens arkitektur, således, at det ikke går på kompromis med bygningens udseende. Vores løsninger bemærkes ikke, når man står og kigger op på bygningen.

Vores systemer sikrer, at bygningens æstetiske kvalitet bevares, samtidig med at det giver en nem og sikker adgang til alle bygningens facader.

Arbejde i højden

Tag en konsulent med på råd fra starten

Ved at inddrage en erfaren konsulent tidligt i dit byggeprojekt sikrer I, at bygningen er designet for fremtidige vedligeholdelsesopgaver, med et øje for bæredygtighed, funktionalitet og økonomi. Vi tilbyder professionelle løsninger, der understøtter bæredygtigt byggeri. Kontakt os endelig for en uforpligtende samtale omkring jeres ønsker. Vi kan træffes på telefon 20 68 38 29 eller på e-mail info@klatrearbejde.dk.