Fugearbejde i højden

Spar omkostningerne til stillads & lift

Eksperter i erhvervsklatring

Fugning er en essentiel del af isoleringen på enhver bygning. Dette gælder uanset om der er tale om fugning af murværk, vinduer eller døre. Er der tale om en høj bygning, eller en facade som er svært tilgængelig, så er arbejdsklatring et godt og billigt valg.

Hos Industrial Climbing Solutions er vi et professionelt team af veluddannede håndværkere, som anvender klatreteknikken Rope Access. Dette gør at vi kan spare dig for de høje udgifter til store stilladser og lifte. Som IRATA certificerede erhvervsklatrere kan vi hurtigt og effektivt løse enhver opgave inden for fugearbejde. Samtidigt har vi fokus på høj kvalitet og sikker udførsel. Dette er din garanti for veludført og tilfredsstillende fugearbejde, som er god ved din pengepung.

Fugearbejde for erhverv og boligforeninger

Fugning er en klassisk Rope Access opgave. Vi får ofte job hvor de gamle fuger skal udskiftes, eller på nye bygninger hvor de endnu ikke er blevet lagt. Dette skyldes at vi hurtigt og effektivt kan løse opgaven. Således kan du som boligforening, erhvervsdrivende eller projektleder på en byggeplads spare en mindre formue på at få hjælp af os.

Holdbart fugearbejde kræver stor ekspertise og erfaring – Og dette har vi. Med mange års erfaring inden for branchen udfører vi blandt andet:

  • Fugning på nybyggeri

  • Fugning af nye vinduer

  • Udskiftning af gamle fuger

  • Og meget mere

Som fagudlærte håndværkere har vi en professionel tilgang til enhver opgave, og indgår derfor godt i et samarbejde med andre håndværksgrupper. Når du vælger at indgå i et samarbejde med os, får du én fast kontaktperson. Vi tror på at dette er essentielt for et velfungerende og tilfredsstillende samarbejde. På den måde kender kontaktpersonen jeres eksakte behov og budget. Således kan opgaverne løses korrekt og effektivt til en budgetvenlig pris.

Arbejde i højden

Kontakt os for fugearbejde i højden

Uanset om du skal bruge fugning af skorsten, facader eller andet, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi dækker hele København, og kan spare dig for en masse penge ved anvendelse af erhvervsklatring. Skal du bruge hjælp til Tagreparation, Facadebeklædning, Reparation af skorsten eller noget fjerde, så står vi også klar til at hjælpe dig.

Vi kan kontaktes på telefon: 20 68 38 29 eller på email: info@klatrearbejde.dk. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.