Solidt murerarbejde i højden

Reparation af skorsten, facader og meget mere

Murerarbejde udført af professionelle erhvervsklatrere

Skal du have udført murerarbejde på en høj bygning, som måske har en svært tilgængelig placering? Måske skal du bruge reparation af skorsten, brandkamme eller noget helt tredje? Så står vi klar til at hjælpe dig. Når en mureropgave i højden skal udføres, så er erhvervsklatring et godt og billigt alternativ til lifte såvel som store og dyre stilladser.

Hos Industrial Climbing Solutions er vi et team af veluddannede murere, som er IRATA certificerede erhvervsklatrere. Når vi udfører en opgave, anvender vi således klatreteknikken Rope Access, hvilket gør, at vi ikke skal bruge stillads eller lift. Dette gør ikke blot udførelsen af opgaven hurtigere og mere effektiv, men spare også dig en stor mængde penge.

Vi værner om høj kvalitet og god service. Hertil har vi altid kunden i fokus, og derfor er du ikke bare endnu en ordre i kalenderen, men en prioritet. Vi lytter til dine behov og ønsker – Ud fra disse, og med vores kyndige ekspertise, finder vi sammen den korrekte løsning til lige netop din opgave. Dette gælder uanset, om du skal have udført reparation af skorsten, betonreparationer eller en anden opgave i højden.

Murerarbejde for erhverv og boligforeninger

Grundet alderen på de fleste bygninger i København, udfører vi ofte mureropgaver. Med mange års erfaring har vi hjulpet diverse boligforeninger, boligselskaber og andre erhvervsdrivende med murerarbejde – Alt fra store til små opgaver.

Vi har især stor erfaring med reparationer og vedligehold af:

  • Reparation af skorsten & brandkamme

  • Sætningsskader

  • Løse & Knækkede Tegl

  • Betonreparation

  • Facader & Murværk

Søger du andet end ovenstående – Kontakt os. Vi udfører stort set alle opgaver i højden. Blandt andet Fugearbejde, Tagreparation og Facadebeklædning Ønsker du at indgå et samarbejde med os, så får du tildelt én fast kontaktperson, som varetager dine ønsker og behov. På den måde kender vi til din/dine bygninger såvel som budget, og kan hurtigt finde den rette løsning til dig.

Tagblik arbejde

Kontakt os for kvalitetsbevidst murerarbejde

Skal du have udført reparation af skorsten, facade eller en anden mureropgave på en høj bygning, så kontakt os. Vi er mødestabile, pligtopfyldende og effektive.

Vi kan kontaktes på telefon: 20 68 38 29 eller på email: info@klatrearbejde.dk. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.