Facadebeklædning, Montage & Stålmontage

Spar en mindre formue på Facadebeklædning & andet montage

Erhvervsklatring i København

Vil du have et billigt og godt alternativ til dyre og skyggende stilladser og lifte, når du skal have udført facadebeklædning, montering af altaner, skilte og andet? Så er du det rette sted. Hos Industrial Climbing Solutions er vi et professionelt team af IRATA certificerede erhvervsklatrere med forskellige håndværksmæssige uddannelser. Vi har stor ekspertise og mange års erfaring inden for montage og stålmontage. Hertil er vi specialister i facadebeklædning.

Ved at vælge en håndværker, som anvender klatreteknikken Rope Access, kan du spare en mindre formue på lige netop din monteringsopgave og facadebeklædning. Vi kan hurtigt og effektiv rykke ud og løse opgaven, da vi ikke skal bruge lift eller opstille et stillads. Ved at skære disse omkostninger fra spare du ikke blot mange penge på opgaven, men får fortsat montering og facadebeklædning i høj kvalitet.

En stor palette af muligheder

Som professionelle håndværkere i Rope Access branchen udfører vi en bred vifte af opgaver inden for facadebeklædning, montage og stålmontage. Gennem årene har vi prydet diverse bygninger for erhverv, boligforeninger og mange andre. Vi er især specialister i følgende områder:

Se et udvalg af vores

Referencer

  • Facadebeklædning

  • Udskiftning & montering af vinduer

  • Assistance ved montering af altaner

  • Montering af skilte og bannere

Passer ovenstående ikke på din kommende monteringsopgave? Tøv ikke med at kontakte os. Vi udfører en række specialopgaver, og kan tilgå selv de mest svært tilgængelige steder med erhvervsklatring – Helt uden brugen af stillads eller lift.

Skal du bruge hjælp til Tagreparation, Fugearbejde eller Reparation af skorsten, så udfører vi også dette.

Kontakt os for facadebeklædning

Tag dialogen omkring dine behov og ønsker allerede i dag. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, omkring hvordan vi kan hjælpe dig. Hertil hvordan vi, som professionelle erhvervsklatrere, kan spare dig for en masse penge – Uanset om du skal bruge facadebeklædning, montering af skilte, eller noget helt tredje.

Kontakt os i dag og få udarbejdet et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave inden for facadebeklædning. Vi kan kontaktes på telefon: 20 68 38 29 eller på email: info@klatrearbejde.dk. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Skriv til os