Faldsikring

Faldsikringsløsninger tilpasset jeres behov

Vi er eksperter i montering af faldsikring

Faldsikring giver den nødvendige sikkerhed, som kræves, når man udfører arbejde på et tag. Hos Industrial Climbing Solutions er vi specialister i faldsikringsløsninger til erhverv. Vi er professionelle erhvervsklatrere, og har mange års erfaring med et bredt spektrum af opgaver, hvoraf faldsikring er en af vores specialer.

  • Professionel montering af faldsikring

  • Garanti for veludført installation

  • Følger alle arbejdstilsynets regler

  • Hurtig og omkostningseffektiv montering

Ved at benytte et firma med speciale i erhvervsklatring Forside og Rope Access opnår du en række fordele. Når du benytter Industrial Climbing Solutions til montering af faldsikring på tag, er du garanteret en effektiv installation, der samtidig er en omkostningseffektiv løsning, da vi skærer alle omkostninger til lifte eller stilladser væk.

Få altid en ekspert til at håndtere den lovpligtige faldsikring

Faldsikring er en vital del af arbejdssikkerheden, når det kommer til arbejdsopgaver i højden. Derfor er det også helt afgørende, at man har tillid til de folk, der installerer og vedligeholder faldsikringssystemer. Som eksperter i branchen er vi hos Industrial Climbing Solutions bekendte med alle love og regler omkring faldsikring. Vi forstår vigtigheden af at overholde disse standarder for at sikre, at alle kommer sikkert hjem fra arbejde.

Vores team af specialiserede klatrarbejdere er vant til at begå sig i højden, og ved om nogen, hvor vigtigt kvalitetsudstyr og korrekt montering er. Vi står klar til at rådgive dig omkring forskellige løsninger inden for faldsikring, og tilbyder altid en løsning, der passer til jeres behov.

Arbejde i højden

Kontakt os nu og få et samlet tilbud

Lad os stå for jeres faldsikring. Så er I garanteret et resultat, der er i højeste kvalitet, og overholder alle standarder og mere til. Vi står klar til at vejlede og rådgiver jer omkring den mest optimale løsning i jeres tilfælde. Kontakt os allerede i dag på telefon 20 68 38 29 eller på e-mail info@klatrearbejde.dk. Så udarbejder vi et samlet tilbud på faldsikring inklusiv montering.

Vores kompetencer inden for Rope Access gør os også til en sikker løsning til fugearbejde, tagreparationer, facadebeklædning, reparation af skorsten, stormskader, faldsikring og meget andet.