Rope Access

Kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne allerede i dag

Din erfarne konsulent i Rope Access systemer

Hos Industrial Climbing Solutions er vi eksperter i Rope Access. Både hvad angår erhvervsklatring og arbejde udført i højden, men også hvad angår rådgivning omkring Rope Access systemer til bygherrer, arkitekter, ingeniører og entreprenører, der har behov for eksperthjælp.

  • Kompetent rådgivning

  • Professionelle løsninger

  • Montering af Rope Access systemer i høj kvalitet

  • Intet behov for lifte eller stilladser med Rope Access

  • Mange års erfaring

Fra nybyggeri til renovering af eksisterende strukturer, sikrer vores løsninger inden for Rope Access, at bygninger er forberedt til effektiv og sikker vedligeholdelse i fremtiden. Rope Access bliver mere og mere udbredt, hvorfor vi tilbyder at konsultere jer i forbindelse med byggerier og renoveringer. Vi står naturligvis også gerne for selve monteringen.

Kontakt os allerede i dag – så tager vi en uforpligtende samtale omkring jeres behov.

En integreret løsning i fremtidens byggerier

Med stigende popularitet omkring erhvervsklatring, er Rope Access systemer noget, der skal indtænkes i byggerier fra start. Vi arbejder tæt sammen med byggebranchens fagfolk for at sikre, at Rope Access integreres effektivt i projektet. Gennemtænkte løsninger og systemer fra starten, sikrer en omkostningseffektiv og sikker fremtid for bygningsvedligehold. Med etablerede systemer inden for Rope Access, kan omkostningstungt og tidskrævende udstyr som lifte og stilladser udelades ved fremtidig vedligehold. Integrerede Rope Access Systemer giver økonomiske fordele, og samtidig optimal sikkerhed for dem, der arbejder i højden. Ønsker I, i samme forbindelse at få etableret faldsikring, står vi også gerne for denne del.

Med et Rope Access system indtænkt som en integreret del af jeres ejendom, kan opgaver inden for facadebeklædning, reparation af skorstene, fugearbejde, reparation af tag, stormskader og meget mere håndteres hurtigt og effektivt.

Arbejde i højden

Lad os tage en samtale

Tag Industrial Climbing Solutions med på råd, når I er i gang med et nybyggeri eller renoveringsprojekt. Som erfaren konsulent, rådgiver vi jer om forskellige løsninger, der passer til jeres behov. Vi rådgiver jer og sørger for korrekt montering – så er I garanteret et professionelt resultat. Kontakt os endelig, hvis I ønsker at høre mere. Vi kan træffes på telefon 20 68 38 29 eller send os en e-mail på info@klatrearbejde.dk.