Stormskade

Vi reparerer stormskader i højden, hurtigt og effektivt

Er du ramt af en stormskade på din ejendom?

Når naturens kræfter viser sig fra deres mest ubarmhjertige side, og efterlader din ejendom med en stormskade, står vi hos Industrial Climbing Solutions klar til at hjælpe. En stormskade er frustrerende, og vil som oftest kræve hurtig og professionel håndtering, for at minimere yderligere skader og omkostninger.

Vi tilbyder at rykke hurtigt ud, når du har fået en stormskade, uanset størrelsen og kompleksiteten. Vores team er bestående af medarbejdere med forskellige håndværksmæssige baggrunde, hvorfor vores kompetencer strækker sig vidt og bredt. Dette gør, at vi kan løse din stormskade hurtigt og effektivt. Vi løser opgaver inden for stormskade på tag, generelle tagreparationer, facadebeklædning, reparation af skorsten, fugearbejde, faldsikring og meget andet.

Ring til os allerede i dag for en uforpligtende samtale omkring din stormskade – så kommer vi med et godt tilbud på reparationen.

Vi er erfarne håndværkere med speciale i erhvervsklatring

Hos Industrial Climbing Solutions gør vi tingene anderledes end så mange andre. Vi er alle erfarne håndværkere, der har specialiseret os i erhvervsklatring og Rope Access. Vores evner inden for klatrearbejde, giver os en unik fordel, når det kommer til at håndtere en stormskade. Uanset størrelsen og højden på din ejendom, kan vi nemt og sikkert navigere i vanskeligt tilgængelige områder for at sikre, at stormskaderne udbedres professionelt og korrekt.

Det faktum, at vi ikke benytter lifte eller stilladser, gør samtidig hele processen hurtigere for dig, når du skal have repareret en stormskade. Det skaber de bedste forudsætninger for, at du ikke oplever følgeskader m.m.

Arbejde i højden

Få et tilbud på udbedring af din stormskade

Når du har brug for professionel hjælp til at udbedre en stormskade, må du ikke tøve med at kontakte os. Vi forstår vigtigheden i at handle hurtigt i tilfælde af stormskader, og vores team af erfarne håndværkere er klar til at rådgive dig, og reparere skaden hurtigst muligt. Kontakt os ved at ringe på telefon 20 68 38 29 eller ved at sende en e-mail på info@klatrearbejde.dk.