Stormskade tag

Når uvejret rammer og skader dit tag, rykker vi ud

Har uvejret skadet dit tag?

Er du i den situation, at dit tag har lidt skade efter en storm eller kraftigt uvejr? Hos Industrial Climbing Solutions hjælper vi dig med din stormskade på tag. Vi forstår frustrationen og den akutte situation, det medfører. Som eksperter i erhvervsklatring og Rope Access, tilbyder vi effektiv og professionel hjælp, når du skal have udbedret en stormskade på tag.

Hurtig indgriben er afgørende for at minimere yderligere skader og omkostninger, forbundet med stormskade på tag, og vores ekspertise i tagarbejde sikrer, at dit tag repareres korrekt.

Tøv ikke med at kontakte os, når dit tag er beskadiget som følge af en storm. Husk blot at melde det til forsikringen, inden vi kommer. Så er din stormskade på taget udbedret hurtigst muligt.

Vi rykker hurtigt ud og reparerer dit tag efter stormskader

Som IRATA-certificerede erhvervsklatrere er vi specialiseret i at udføre hurtige og effektive reparationer af stormskade på tag. Vi kan nemt og uden besvær nå de svært tilgængelige dele af dit tag. Vores metoder gør det samtidig muligt at undgå den tidskrævende og særligt omkostningstunge proces, det er at opstille et stillads eller anvende en lift til arbejdet. Det betyder, at vi kan starte reparationerne med det samme, og derved reducere tiden fra dit tag har fået en skade, til det er udbedret.

Udover reparation af tag, hjælper vi blandt andet også med reparation af skorsten, facadebeklædning, fugearbejde, løsninger inden for faldsikring og meget andet.

Arbejde i højden

Kontakt os, hvis du har fået en stormskade på tag

Når du har fået en stormskade på tag, er det vigtigt at tage de rette skridt. Dokumenter skaden, dæk om muligt skaden med presenning eller lignende, for at forhindre yderligere skader. Kontakt derefter dit forsikringsselskab og meld skaden til dem. Herefter kan du kontakte os. Så rykker vi hurtigt ud og reparerer din stormskade på tag. Kontakt os nu på telefon 20 68 38 29 eller på e-mail info@klatrearbejde.dk.